У Львові водій "Таврії" збив 11-річну дитину на пішохідному переході. Він у розшуку

ДТП трапилася 12 листопада близько 17:40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука у Львові.

Про це пише Поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій наїхав на 11-річного хлопчика, жителя Львова, який разом зі своєю сестрою, віком 17 років, переходив проїзну частину пішохідним переходом на зелений сигнал світлофора. Водій втік з місця події.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом ключиці, та був доставлений у лікарню.

Правоохоронці встановили, що наїзд був вчинений автомобілем ЗАЗ "Таврія" білого кольору. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини події та особу водія-втікача.

"Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП та особу водія, який під час наїзду перебував за кермом автомобіля та втік з місця події, просимо зголоситись на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції", - зазначають правоохоронці.

Читайте також: У Львові з автобуса випав пасажир і загинув

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.