"На тлі людей, які захищали нашу країну, Зеленський — велике ніщо", - Маруся Звіробій

Влада саджає тих, хто захищав і захищатиме Україну

Про це заявила у прямому ефірі програми "Головне" зі Львова на телеканалі "Еспресо" доброволець,  громадська діячка та волонтерка Маруся Звіробій. 

"У нас - дуже послідовна влада. Вони сказали, що будуть садити — і вони саджають. Вони ж не казали, кого саме вони саджатимуть. І їх ніхто не перепитував. Вони зібралися садити тих, на чийому тлі виглядають дрібними жабами. Тих, хто захищав цю країну. Тих, хто ризикував заради неї життям. Тих, хто буде ризикувати за неї життям завтра", - заявила Маруся Звіробій.

На думку гості програми "Головне", "на тлі величі таких людей, Зеленський — просто масштабне ніщо. І, я думаю, саме тому його першим бажанням було — засадити, показати волонтерів як якихось крадіїв. Показати атовців як п'яниць. Показати військовослужбовців, як терористів".

Маруся Звіробій переконана, що влада живе за принципом: "Згорів сарай — гори і хата!".

"У мене ковід — я пішов!". А куди ж ти пішов — потерпілий? Ми ж тебе чекаємо! - ділиться емоціями про вчорашнє судове засідання фігурантка так званої "справи про погрози президенту". - Піаніно привезли. Незаміноване поки що...Там подивимось. Пришлемо йому особисто. Воно незрозумілим для нас чином мислить взагалі... Люди, які пішли захищати країну, набагато стратегічніше мислять, аніж людина, яка сіла у крісло президента", - заявляє громадська діячка.  

Додамо, що програма "Головне" з львівської студії "Еспресо" виходить в ефір у понеділок, вівторок та середу о 21.15. Попередні випуски програми можна переглянути тут.  

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.