Маруся Звіробій вважає, що Леонід Кравчук водить за ніс усіх українців

На думку гості програми "Головне" на "Еспресо", колишні можновладці не мають права брати участь у теперішній політиці країни

Українська доброволиця, громадська діячка, волонтерка Маруся Звіробій заявила про це у прямому ефірі програми "Головне" зі Львова на телеканалі "Еспресо".

"Нас багато разів водили за ніс, - сказала вона. - Нам це дуже дорого коштувало. І ці тварини приходять і знову дають нас водити за ніс. Ті, хто у цьому (російсько-українській війні.Ред.)не брав участі, дозволяють водити за ніс нас — тих, хто брав у цьому участь".

"Коли ми казали, що не можна війська відводити тому, що вони не відведуть свої війська, — вони нас водили за ніс, - продовжила доброволиця. - І вони це довели за останній рік. І тепер Кравчук, не зважаючи на всі докази, які у нас вже є, просто бреше і маніпулює для людей, які теж не брали у цьому участі".

Гостя програми "Головне" вважає, що нинішній керівник делегації України у ТКГ "має рибу десь ловити".

"А воно, мало того, що живе: воно вилізло зараз і топить Україну досі. Зараз викрилися наші старі керманичі, які постійно підкладали нас під Російську Федерацію. І Кравчук - один із них. І він зараз — ота довбана консерва російська, - буде розказувати, що він не дасть водити себе за ніс. Та це він, російська "консєрва", просто водить за ніс усіх українців".

На переконання Марусі Звіробій, "Кравчук пропустив усе, що ми пережили за останні сім років. Як і Зеленський".

Додамо, що програма "Головне" з львівської студії "Еспресо" виходить в ефір у понеділок, вівторок та середу о 21.15. Попередні випуски програми можна переглянути тут.  

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.