Save FOP: сотні підприємців протестували на Львівщині

Представники мікробізнесу намагаються привернути увагу влади до норм законів щодо тотальної фіскалізації.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Нині вранці сотні підприємців вийшли на протест ні кільцевій дорозі біля ТЦ "Метро". Дорога відкриває шлях на три напрямки — Шегині, Краківець і об’їзну Львова.

"Ми виступаємо проти фіскалізації, - каже підприємець Ігор Микуш. - Ми розуміємо, що це інструмент, яким влада хоче знищити мікробізнес.  Законопроектами № 128 та 129 влада прирівняла великий бізнес з величезними оборотами до маленьких мікропідприємців, які подекуди є самозайнятими особами, вони не в змозі на рівні виступати  з великим бізнесом, де є юристи, обороти, кошти і штат бухгалтерів".

Ініціювали протест підприємці самотужки. Протягом години перекривали дорогу, але пропускали швидкі допомоги та пожежні. Кажуть, не хочуть створювати труднощі для львів’ян, але це єдиний шанс достукатися до влади.

"У нас вимога єдина — прийняття наших законопроектів, які зможуть дати поштовх для розвитку бізнесу, - додає Ігор Микуш. - Таке враження, що нині мета влади зробити все для того, аби мікробізнес зник. Робиться все для того, щоб усіх людей направити у великі супермаркети".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.