На Рівненщині загинув 14-річний мотоцикліст

Хлопець упав з мотоцикла та був без захисного шолома.

"Внаслідок самопадіння із мотоцикла 14-річний керманич, який був без захисного мотошолома, від отриманих травм загинув на місці події", – про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області, передає "Еспресо.Захід".      

Трагедія сталася вчора близько опівночі: 14-річний житель села Кідри – водій мотоцикла "Lifan", на автодорозі між селами Кідри та Дубівка не впорався із керуванням та "допустив самопадіння із подальшим перекиданням у кювет".

Травми виявилися несумісні з життям. Пасажир мотоцикла, 19-річний односелець водія, у ДТП не травмувався. У нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають громадян суворо дотримуватись правил дорожнього руху: керувати транспортними засобами тільки при наявності посвідчення водія, а двоколісними – у захисних мотошоломах та з дотриманням швидкісного режиму.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал