У Тернополі обрали керівника обласного перинатального центру "Мати і дитина"

Претендент на посаду, а за сумісництвом голова Тернопільської обласної ради, не мав конкурентів.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 27 жовтня, на засіданні конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства "Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр "Мати і дитина" Тернопільської обласної ради.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника цього підприємства надійшли документи лише від одного претендента – голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука. На засіданні конкурсної комісії ухвалили рішення допустити його до участі у конкурсі.

Члени комісії заслухали конкурсну пропозицію Віктора Овчарука. Претендент представив основні цілі плану реформування підприємства; заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків; пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства та підвищення ефективності його діяльності; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності центру.

Після проведення процедури голосування члени конкурсної комісії визнали Віктора Овчарука переможцем конкурсу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал