Львівська облрада планує закупити "Справу Василя Стуса" для бібліотек Львівщини й Луганщини

Таку ініціативу підтримали під час президії ради.

Про це повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає "Еспресо.Захід".

"Львівська обласна рада закупить книгу "Справа Василя Стуса для бібліотек Львівщини і дружньої нам Луганщини! Наше глибоке переконання – кожна бібліотека повинна мати у своєму фонді цю книгу як символ непохитності історії України! Дякую колегам-депутатам, які підтримали таку мою ініціативу сьогодні під час президії Львівської обласної ради", – йдеться в повідомленні на сторінці Олександра Ганущина.

Читайте також: Заборонити забороненого

Як додав згодом голова ЛОР, задля цього вже ініціювали перемовини з видавництвом, щоб, за рішенням облради, замовити книгу "Справа Василя Стуса» для кожної бібліотеки Львівської та Луганської областей.  Після перемовин з видавництвом буде відомо суму, яку виділять на це, й кількість примірників, які закуплять. За словами Ганущина, рішення підтримали всі члени президії, а конкретні цифри назвуть через кілька днів.

До слова, Львівська обласна рада сьомого скликання збереться на своє останнє засідання вже після виборів. Відповідно до рішення президії, засідання сесії облради відбудеться в листопаді. Дату й перелік питань буде узгоджено додатково.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.