"Ігри нескорених" вперше пройдуть онлайн

Вперше в Україні розпочинаються віртуальні змагання для ветеранів – "Ігри нескорених 2.0 ONLINE".

Організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні 16 жовтня оголосив про початок перших онлайн змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів – "Ігри нескорених 2.0 ONLINE". Змагання відбуватимуться у шести видах спорту: легка атлетика, пауерліфтинг, стрільба з лука, плавання, веслування на тренажері, велоспорт. Про це повідомляє пресслужба Кабміну, передає "Еспресо.Захід".      

Реєстрація учасників триватиме до 25 жовтня 2020 року, а самі змагання відбуватимуться за місцем проживання учасників, в час та день, які зручні учаснику. Учасник сам вибирає види спорту, місце змагань, день та час у період з 31 жовтня по 22 листопада 2020 року. Учасник повинен зробити свій підхід у дисципліні, відзняти його на відео та зафіксувати результат, відео надіслати до Організаційного комітету.

6 грудня 2020 року у прямому ефірі на соціальних платформах Invictus Games Team Ukraine у фейсбуці та ютубі будуть офіційно оголошені результати та нагороджені переможці у кожній дисципліні перших в Україні "Ігор нескорених 2.0 ONLINE".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал