Унаслідок ДТП на Буковині загинуло двоє людей

Поліція Чернівців працює на місці аварії.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає Еспресо.Захід.

Сьогодні, 13 жовтня, на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що неподалік села Задубрівка зіштовхнулися два транспортні засоби. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє буковинців померли на місці події, а трьох пасажирів лікарі госпіталізували до медичного закладу.

Виїхавши на місце аварії, слідчо-оперативна група поліцейських попередньо з’ясувала, що водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся транспортним засобом "УАЗ".

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень водій і пасажир автомобіля "ВАЗ" загинули на місці події. Поліцейські направили тіло загиблих на судово-медичну експертизу.

Також із травмами різного ступеня тяжкості лікарі госпіталізували до медичного закладу ще одного пасажира "ВАЗу" та водія і пасажира автомобіля "УАЗ".

Наразі вирішують питання внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал