Пробне ЗНО-2021: коли і які предмети

Стали відомі дати реєстрації та проведення пробного ЗНО-2021. Через карантин цього року можна обрати лише один предмет для пробного тестування.

Зареєструватися на пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році можна буде 5-19 січня. Саме пробне тестування відбудеться 10 квітня. Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти, передає "Еспресо.Захід".

Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Крім того, в УЦОЯО попереджають, що через нестабільну епідеміологічну ситуацію цьогоріч учасники можуть обрати лише один предмет для пробного тестування.

Також учасники можуть додатково завантажити тестові зошити з усіх предметів і пройти тестування вдома. Для перевірки відповідей їх потрібно буде внести на спеціальний сервіс визначення результатів.

Пробне ЗНО буде доступне з таких предметів:

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Нагадаємо, раніше МОН затвердило дати проведення ЗНО-2021.

Нагадаємо також, УЦОЯО виключив для більшості спеціальностей складання ЗНО з української літератури, замінивши його на комплексний тест з мови і літератури.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал