На Прикарпатті перекрили дорогу, вимагаючи ремонту

На завтра мешканці шести сіл Іванео-Франківщині анонсують перекриття руху трасою до Тернополя

Про це повідомило місцеве видання "Курс", передає "Еспресо.Захід".

Сьогодні, 13 жовтня, мешканці села Озеряни та ще п’яти сіл Тлумацького району Прикарпаття частково перекрили рух транспорту дорогою регіонального значення Р-20 "Снятин – Тязів".

Участь у перекритті дороги беруть близько трьох десятків людей. Вони вимагають ремонту дороги Озерни – Обертин. Селяни перекривають автошлях з 13-ї години, повідомляє Суспільне Карпати. Припинити блокувати дорогу планують завершити о 00:00. Щогодини пропускають 20 автівок, а також рейсові автобуси.

"Дозавершити ремонт дороги Озеряни-Обертин, який розпочали минулого року. Кошти були виділені у 2019-му, але дорога не була зроблена. Зараз приїхав заступник голови Тлумацької РДА. Він запропонував написати нам спільну заяву, сказав, що допоможе скласти й підпише її. І запропонував звертатися до вищих органів, до Києва. Ми напишемо заяву, але рух ми не розблоковуємо", – розповів Суспільному один з учасників перекриття.

Як повідомили в телеграм-чаті 112, протестувальники погрожують завтра вийти з перекриттям на автотрасу "Івано-Франківськ – Тернопіль" – на кільце біля села Клубівці.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал