Львівський авіаремонтний завод передав військовим винищувач

Модернізований МіГ-29МУ1 пройшов усі випробувальні польоти.

Напередодні Дня захисника України "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод",  передав військовим ще один модернізований винищувач. Фахівці заводу виконали ремонтні роботи та замінили обладнання та системи ще радянськоного виробництва на нові (українських виробників). Це покращило тактико-технічні характеристики основного бойового літака Повітряних сил. Про це повідомляє пресслужба ДК "Укроборонпром", передає "Еспресо.Захід".

За словами директора Львівського авіаремонтного заводу Дмитра Матрунчика, випробувальні польоти відбулись з деякою затримкою через примхи погоди. Але модернізований винищувач уже передали до аеродрому постійного базування.

"Модернізована версія літака МіГ-29МУ1 вже добре відома нашим військовим льотчикам. Станом на сьогодні триває подальша модернізація літаків цього типу силами українських підприємств. У програмі модернізації винищувача головним підприємством є "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" та ще низка співвиконавців як державного, так і приватного сектору", – додав директор Дмитро Матрунчак.

У липні цього року – напередодні Дня Повітряних сил України – Львівський державний авіаційно-ремонтний завод також передав одній з авіаційних бригад відремонтований винищувач МіГ-29 з капітально відремонтованим двигуном та новою авіонікою.

Фото пресслужби "Укроборонпрому"

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал