Олег Синютка повідомив про інформаційну атаку в соціальних мережах: заблокований акаунт в Instagram

Крім заблокованого акаунта в Іnstagram, з’явився ще й клон сторінки Олега Синютки, створений невідомими адміністраторами.

Про це народний депутат з фракції "Європейська Солідарність", кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка повідомив на своїй сторінці в facebook, передає "Еспресо.Захід". 

У повідомленні Олега Синютки йдеться, що заблоковано його акаунт в Іnstagram. Від сьогодні у нього немає доступу до власної сторінки. Крім цього, з’явився ще й клон сторінки політика, створений невідомими адміністраторами.

"Хочу попередити користувачів соцмереж, що я не маю жодного відношення до контенту та будь-яких повідомлень, опублікованих на фейкових акаунтах. Таке враження, що саме перед місцевими виборами хтось хоче втягнути мене в  брудну інформаційну війну", – підкреслив він.

Олег Синютка закликав опонентів до чесної боротьби.

"Опонентам можу сказати, що брудні технології і "гра без правил" не додадуть їм голосів на виборах. Люди все бачать і здатні оцінити ваші вчинки. Злочини будуть викриті, і той, хто їх чинить, не сховається у віртуальному просторі. Не порушуйте інформаційну безпеку і не маніпулюйте. Мене ви цим не залякаєте", – наголосив представник "Європейської Солідарності".

"В нашому суспільстві вже й так достатньо обману і загроз від ворогів, від тих, хто засмічує інформаційний простір, намагаючись дезінформувати людей. Українці мають об’єднуватися, співпрацювати, а не влазити в міжусобиці і шкодити один одному", – закликав він.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.