В івано-франківському парку повалено близько 20 дерев (фото)

У місті підраховують збитки, завдані вчорашньою бурею.

Про це повідомило міське комунальне підприємство "Центр розвитку міста та рекреації", передає "Еспресо.Захід".

У парку Шевченка буря завдала масштабних збитків. Окрім близько 20 повалених і зламаних дерев, на території парку багато аварійних гілок, а деякі дерева похилені та загрожують падінням. Комунальники просять уникати прогулянок парком до ліквідації наслідків негоди. І додають, що не кращою є картина на міському озері, тож там також наразі не варто гуляти.

Нагадаємо, вчора над Івано-Франківськом пронеслася буря зі зливою та шквалистим вітром, унаслідок чого підтоплено окремі вулиці міста, повалено дерева на проїжджі частини доріг, будівель і припарковані автомобілі. Через падіння дерев також сталися обриви ліній електропередач.

Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, до роботи залучено додаткові резервні відділення рятувальників і комунальників. Для ліквідації наслідків негоди залучали також аварійні бригади РЕМ, теплокомуненерго, водоекотехпрому та тролейбусного депо.

Працівники управління ДСНС в області відучора вже здійснили 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди: розпиляли 43 дерева, вивільнили 15 автомобілів, розчистили 2 проходи до житлових будинків і до двох магазинів. Завдані стихією матеріальні збитки підраховують органи місцевого самоврядування. Загиблих і травмованих в результаті негоди не зареєстровано.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал