На Закарпатті у будинку літніх людей зайнялися вирощуванням грибів

У Виноградівському геріатричному пансіонаті в такий спосіб вирішили адаптувати літніх людей до їхнього стану та способу життя.

Фото першого врожаю пецериць та глив поширила у своєму Facebook директорка Виноградівського геріатричного пансіонату Наталка Микуляк, передає "Еспресо.Захід".

У Виноградові на Закарпатті в будинку літніх людей вирішили піти сучасним шляхом адаптації літніх людей до свого стану і способу життя. Йдеться про Виноградівський геріатричний пансіонат, в якому підопічні разом з працівниками пансіонату почали вирощувати гриби.

"Підопічні разом з працівниками пансіонату за підтримки благодійників, які допомогли у придбанні грибниць, почали вирощувати гриби у приміщенні закладу для власних потреб та урізноманітнення меню підопічних. Дякуємо небайдужим людям за підтримку та підопічним які беруть активну участь у працетерапії. Життя активно вирує в нашому закладі під час карантину", - написала Наталія Микуляк і додала фото врожаю.

На світлинах видно печериці (шампіньйони) і гливи.

Геріатричний пансіонат  — це  будинок для літніх осіб, державна або приватна організація, де літнім людям, що втратили іншу можливість підтримки, чи потребуючих цілодобовий догляд, надається притулок і належні соціально-медичні послуги.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.