На Волині п’яний батько повідомив про викрадення сина, який був у сусідів

Поліція склала на порушника три адмінпротоколи.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області, передає "Еспресо.Захід".

Близько восьмої години вечора 29 вересня до поліції звернувся 29-річний мешканець Рожищенського району Волинської області. Спілкуючись з правоохоронцями, чоловік вживав нецензурні вислови, він перебував у стані явного алкогольного сп’яніння.

Громадянин повідомив, що його семирічного сина нібито викрали троє осіб іншої національності. За його версією, чоловіки посадили дитину в автомобіль ВАЗ-2106 та поїхали в напрямку сусіднього села.

Поліцейські оперативно зреагували на повідомлення, взяли всі необхідні покази та розпочали пошуки хлопчика. Обійшовши всі прилеглі будинки та опитавши населення, правоохоронці з’ясували, що дитина ще з обіду перебуває у сусідів. З ним все добре, він цілий і неушкоджений. 

За фактом поширювання неправдивих чуток, завідомо неправдивого виклику спеціальних служб правоохоронці склали на заявника адміністративні протоколи за 173 та 183 статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення, за появу у громадських місцях у п'яному вигляді – за ст. 178  КУпАП.

Найближчим часом до сім’ї завітають працівники ювенальної превенції, аби з’ясувати, в яких умовах живе дитина, і чи належно батьки доглядають за нею.