ДТП на Буковині: одна людина загинула 12 постраждали

На трасі "Чернівці-Житомир" зіткнулись мікроавтобус, що перевозив пасажирів, та легковик.

Про це йдеться в оперативній інформації ДСНС, повідомляє "Еспресо.Захід".

"19 вересня о 01 год. 00 хв. поблизу с. Недобоївці Хотинського району сталося зіткнення легкового автомобіля з пасажирським мікроавтобусом, внаслідок чого загинула 1 та постраждало 12 осіб, яких з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовано до лікарні. Від ДСНС для деблокації залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки", - зазначає пресслужба надзвичайників.

Деякі подробиці аварії повідомили журналісти місцевого видання ІА АСС, з посиланням на відділ комунікацій поліції Чернівецької області.

Вони відзначили, що подія трапилась на автодорозі Н-03 сполучення "Чернівці-Житомир", в межах села Недобоївці. Слідчі з'ясували, що легковиком "Ауді А8" керував мешканець Києва 1985 р.н., а мікроавтобусом "Фольксваген ЛТ35" – житель Кельменецького району, також 1985 р. н.

Внаслідок ДТП, від отриманих тілесних ушкоджень на місці пригоди померла пасажирка мікроавтобуса 1971 р.н., жителька Кельменецького району. Також до Хотинської ЦРЛ за медичною допомогою звернулись 12 осіб, з яких 10 пасажирів мікроавтобуса та 2 водії транспортних засобів. Встановлено, що мікроавтобус здійснював перевезення працівників одного з підприємств Чернівців.