На Львівщині невідомий напав з ножем на прикордонника

Інцидент трапився під час служби прикордонників відділу "Краковець" в одному з населених пунктів Яворівського району.

Про це повідомляє пресслужба західного регіонального управління Держприкордонслужби України, передає "Еспресо.Захід"

Учора ввечері під час служби прикордонники відділу "Краковець" Львівського загону в одному з населених пунктів Яворівського району зупинили невідомого чоловіка. На запитання про наявність документів та мету перебування у прикордонні незнайомець дістав ніж та накинувся на одного із прикордонників.

У результаті нападу правоохоронці тілесних ушкоджень не отримали, чоловікові вдалося пошкодити ножем лише форму військовослужбовця.

Аби затримати порушника, військові здійснили попереджувальні постріли та затримали зловмисника.

Фото: пресслужба західного регіонального управління Держприкордонслужби України

"Як стало відомо, нападник  - житель Львівської області, але підтвердити це не зміг, бо жодних документів з собою не мав. Причину нападу на правоохоронця він також не пояснив. Для проведення слідчих дій на місце події прикордонники викликали працівників Нацполіції", - повідомляють у пресслужбі.

Після встановлення особи зловмисника притягнуть до відповідальності за статтею "порушення прикордонного режиму". Окрім того, до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину за статтею "опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі фонду гарантування вкладів фізичних осіб".