Помер український військовий, учасник російсько-української війни Денис Янтар

Чоловік запам’ятався сутичкою із Зеленським у Золотому-4 на лінії розмежування. Тоді ветерани війни виступали проти відведення українських військ зі своїх позицій, а президент пояснював, що він не лох у свої 42.

Про це на своїй facebook-сторінці повідомив Рух ветеранів України, передає "Еспресо.Захід"

"Сьогодні помер наш бойовий товариш, наш атовець Денис Янтар. Людина дії, людина честі, людина слова. Він не розповідав про свій страшний діагноз, про рак крові. Останній раз, коли із ним розмовляв наш побратим, він казав що лягає в лікарню на лікування ноги, тому не може приїхати на з’їзд Руху Ветеранів України. Спочивай із миром друже. Ти гідний син своїх батьків і України, ти гідний воїн та просто гідна людина. Ти не згаснеш у пам’яті сотень людей, ти вже увійшов у історію України не тільки своїм військовим та політичним шляхом, а і як людина, котра змусила пояснити шостого преЗЕдента України що він не лох у свої 42 роки. Тепер це народний мем. Дякуємо тобі. Ти назавжди в наших серцях", – зазначили ветерани.

Нагадаємо, торік у жовтні Володимир Зеленський приїхав поспілкуватися з воїнами-добровольцями, які перебували на позиціях у селищі Золоте Луганської області, аби не допустити перехід цього населеного пункту до російсько-терористичних сил через передбачене "формулою Штайнмаєра" відведення ЗСУ від лінії фронту. Під час візиту в нього виникла суперечка з військовим Денисом. У розмові Зеленський зазначив: "Я президент цієї країни, мені 42-й рік, я ж не лох якийсь".