У Львові знімають український пригодницький трилер "Егрегор"

До 18 вересня у Львові проводитимуть зйомки українського пригодницького трилера з елементами містики "Егрегор". Режисер стрічки – Станіслав Капралов, оператор – Тетяна Дудник.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає "Еспресо.Захід".

"Цей фільм знімається в стилі неонуару. Наша картина – це велика міжнародна співпраця, адже працюємо разом з польськими та американськими продюсерами. Також ми пишаємось нашим акторським складом: Омрі Роуз, Валерія Караман, Олена Лавренюк, Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський. Оскільки я львів'янин, то вирішив перенести сюжет фільму до Львова. Основні події фільму відбуватимуться у Львові, проте деякі сцени ми зніматимемо в Києві, біля Кракова та в Нью-Йорку. Тож в фільмі ми покажемо справжній, сучасний Львів, тому ми сподіваємось, що львів'яни поставляться з розумінням до певних незручностей", – розповів генеральний продюсер "Солар Медіа Інтертеймент" Сергій Лавренюк.

Фільм розповідає про нью-йоркського детектива Артура, який отримує дивного листа з авіаквитком і прихованим посланням від свого університетського професора-українця, з яким він не спілкувався упродовж багатьох років. Намагаючись розібратися, Артур дізнається, що професор начебто вчинив самогубство, а за дочкою професора Лесею полюють невідомі люди. Артур вилітає в Україну, аби розплутати цей загадковий клубок і допомогти дочці людини, яка багато років тому відіграла важливу роль в його житті.

Під час зйомок на декількох локаціях міста відбуватиметься обмеження паркування, ситуативне і повне перекриття руху.