"Наші депутати завалені проханнями мешканців допомогти з госпіталізацією в лікарні", – Петро Порошенко в Дрогобичі

Сьогодні п’ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" зустрівся із мешканцями міста Дрогобич на Львівщині.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

"Коли завершувалася моя каденція, темпи зростання економіки України були 4,5%, – наголосив під час виступу Петро Порошенко. – Ще задовго до COVID-19 "зелена" влада обвалила економіку. А це – джерело для фінансування і розвитку України, її безпеки і оборони, економіки, соціальних виплат. Свою боротьбу з коронавірусом вони почали з розпродажу захисних масок, залишивши українців від захисту".

П'ятий президент наголошує, що Україна входить в десятку найгірших показників світу за розповсюдженням COVID-19.

"Нині в 11 областях немає місця в лікарнях. Виселяють, виписують хворих для того, аби госпіталізувати інших. Наші депутати завалені проханнями допомогти влаштуватися в лікарню. А темпи нарощуються, сьогодні черговий антирекорд: 2836 людей в Україні захворіли на коронавірус, стабільно більше 50 людей помирають за добу через абсолютно безглузді і некомпетентні дії влади. Замість того, щоб скористатися часом і застрахувати медиків, забезпечити захисними костюмами, гроші від коронавірусного фонду вони спрямували на будівництво доріг, при цьому 30% кладуть собі в кишеню", – акцентує він.

Нагадаємо, нині Петро Порошенко із низкою народних депутатів України перебувають з візитом на Львівщині. Серед них голова обласного осередку Олег Синютка. Депутат переконаний: армія, мова, віра – ті життєві цінності, що повинні допомогти добитися заможного життя для українців.