На Волині вітер повалив дерева, а блискавка спричинила дві пожежі

У Волинській області вчора вирувала негода

Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Волинській області, – передає "Еспресо.Захід".

Увечері 26 серпня рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів розчищали автотрасу "Луцьк – Дольськ" у Любешівському районі та поблизу села Нові Червища Камінь-Каширського району від 6 повалених дерев, що перешкоджали руху транспорту.

У іншій частині області бійці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського звільнили від поваленого внаслідок негоди дерева автомобільну дорогу "Володимир-Волинський – Устилуг" поблизу озера Лісного.

Окрім того, рятувальникам довелося ліквідовувати дві пожежі, спричинені влучанням розряду блискавки.

О 19:26 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев'яної господарської споруди. Займання сталося в селі Краска Ратнівського району. Пожежу локалізували о 20:00, ліквідували о 20:18. Вогонь встиг знищити дах і пошкодити перекриття.

О 20:17 стало відомо, що горить житловий будинок у селі Бихів уже згаданого Любешівського району. Пожежу ліквідували рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів і працівники місцевих пожежних команд сіл Бірки та Залаззя о 20:50. Вогонь пошкодив інтернет-кабель і дерев’яне перекриття будинку на незначній площі.