Юлія Гвоздович стала кандидаткою від УГП на посаду голови Львівської ОТГ

Вона є чинною депутаткою Львівської міської ради від однойменної партії

Про це стало відомо з офіційного повідомлення пресслужби Української галицької партії, інформує "Еспресо.Захід".

«Українська галицька партія презентує львів’янам достойну кандидатуру в мери – найефективнішу депутатку Львівської міськради, за версією громадянської мережі «ОПОРА», Юлію Гвоздович», – йдеться у відеозаяві партії.

Як можна дізнатись з офіційній біографії на сайті ЛМР, Юлії Гвоздович 33 роки. Вона народилась у Львові. Закінчила ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю "Економічна теорія" та аспірантуру у Інституті регіональних досліджень Національної академії наук України. Кандидата економічних наук.

З 2015 року співпрацює з УГА та УГП. Керівниця міського осередку та членкиня політради УГП.

Окрім того, голова ГО "Батьки в дії", співініціатор громадського руху активних батьків "Львів дружній до сімей і дітей", члениня ГО "AIESECу м. Львові" та "ПЛАСТ – НСОУ".

Заміжня, виховує двох синів.

Найбільше питань висування Юлії Гвоздович викликає у контексті іншого офіційного кандидата у мери, Ярослава Рущишина. Адже усім відомо про співпрацю УГП та партії Голос на виборах у парламент. А тепер, після кількарічної роботи у стінах Верховної Ради, дві партії замість об'єднання зусиль розпорошують свій електорат.

Нагадаємо, про участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ вже заявили нардепи Тарас Батенко (За життя) та Ярослав Рущишин (Голос), екс-нардеп Ігор Васюник та чинний міський голова Львова Андрій Садовий (Самопоміч), який до того неодноразово заявляв про те, що не братиме участь у цих виборах.

Ще двоє кандидатів, а саме Олег Синютка та Руслан Кошулинський, поки не робили подібних заяв, але саме вони є найреальнішими претендентами на вихід у другий тур. При чому, за результатами опитувань, Олег Синютка має більші шанси не лише на це, але й на перемогу у виборах.