"Всьо чотко": у Львові стартував безпечний концерт Братів Гадюкіних

Легенда українського рок-н-ролу з нагоди Дня прапора дає у центрі Львова концерт

Попри дощ, у ці хвилини на північній стороні площі Ринок стартував безпечний концерт "Всьо чотко". Його придумали одночасно усі учасники гурту, які перебували на самоізоляції в різних містах України, повідомляють організатори, передає "Еспресо.Захід".

"Нам захотілося приїхати до Львова з меседжем "Всьо чотко". Так, карантин, так, нові реалії, в яких треба вчитися жити. Ми знаємо, що Львів уміє організувати безпечний концерт, хочемо показати, як Львів туристичний переналаштувався, як дбають готелі та ресторани про безпеку та карантинні умови. Так після ідеї, імпульсу почалася співпраця з мережею ресторанів "Кумпель груп", завдяки якій ми їдемо в неділю до Львова"”, — переконаний музикант Ігор Мельничук, який у гурті з часів його класичного складу.

Для концерту застосували обмежувачі та турнікети, на входах працюють стюарди. Організатори просять дотримуватися карантинних правил, відвідувачів впускали виключно у масках і просять дотримуватися соціальної дистанції.

"Понад 50 стюардів, 17 відокремлених рядів для відвідувачів, 6 заходів - і 6 виходів, всім на вході міряють температуру, захід на територію лише у масках. І взагалі все дуже безпечно. Місця ще є. Тож беріть маски і приходьте", — розповів про підготовку безпечного концерту Андрій Москаленко у себе на фейсбук.