Вогнище COVID-19 у Львівській міськраді: захворіли понад 20 чиновників Садового й депутат

Інфікованими виявилися два заступники міського голови, представники секретаріату міської ради, керівники департаментів та управлінь, їхні заступники

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив депутат ЛМР, голова депутатської фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик, інформує "Еспресо.Захід".

"У зв’язку з перенесенням сесії Львівської міськради, я як голова депутатської фракції "Європейська Солідарність" звернувся до кількох заступників міського голови, а також секретаря міськради і отримав підтвердження, що станом на 21 серпня у понад 20 чиновників керівного складу Львівської міськради підтверджено Covid-19. Серед депутатів міськради коронавірус підтверджено лише в одного депутата.

Інфікованими виявилися два заступники міського голови, представники секретаріату міської ради, керівники департаментів та управлінь, їхні заступники. Усі вони зробили ПЛР-тести й отримали позитивний результат", – написав Петро Адамик.

Він також відзначив, що чиновники контактують з великою кількістю людей, тому після спалаху в міськраді кількість інфікованих у Львові може зростати в геометричній прогресії.

"Ситуація є дуже тривожною, тож маємо зробити все, щоб у Львові не було масового спалаху пандемії", – підсумував депутат ЛМР.

Нагадаємо, вчора через велику кількість підтверджених випадків і підозр на коронавірус скасували засідання сесії ЛМР.

"Сесію перенесено. Щойно на засіданні колегії ради з'ясувалось, що серед депутатів та посадовців, які мали б завтра доповідати, є хворі на COVID-19. За пропозицією керівників фракцій прийняли рішення про перенесення пленарного засідання. Орієнтовно на тиждень", – заявив учора начальник управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський.