На Львівщині від коронавірусу померли лікар та викладач університету

У Дрогобичі від коронавірусної інфекції померли лікар-патологоанатом Руслан Братунь та викладач Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Костянтин Іваночко.

Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради, передає "Еспресо.Захід".

Костянтин Іваночко – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, працював викладачем у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка. Свого часу працював заступником міського голови Дрогобича. Брав активну участь у політичному, громадському та культурно-освітньому житті міста.

Костянтин Іваночко. Фото: Дрогобицька міська рада

Руслан Братунь – лікар-патологоанатом, з 1995 року працював завідувачем Дрогобицької патолого-анатомічної лабораторії міської лікарні №1. Був знаною та авторитетною людиною не лише серед колег-медиків.

Руслан Братунь. Фото: Дрогобицька міська рада

"У ці дні прощаємося з кращими синами Дрогобицької землі. Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет та керівництво міста висловлює співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати Костянтина Миколайовича Іваночка та Руслана Павловича Братуня", - йдеться на сайті Дрогобицької міської ради.