У Мінську та Барановичах водії-протестувальники намагалися збити силовиків: одного затримали, інший втік, - МВС Білорусі

12 серпня в ході протестів у Білорусі водій у Мінську спробував збити ДАІшника, його затримали, використавши зброю, у Барановичах чоловік збив міліціонера та втік від органів

Про це повідомляє прес-секретар МВС Білорусі в Telegram.

Повідомляється, що 12 серпня, близько 20.00 на перетині вул. Мельникайте і проспекту Переможців в Мінську 45-річний чоловік за кермом "Шкоди" наїхав на співробітника ДАІ.

Читайте також: Протести в Білорусі: у Бресті силовики відкривали вогонь на ураження, - МВС

"Водій спробував сховатися з місця події, але незабаром був затриманий. Для зупинки транспортного засобу співробітники Державтоінспекції використовували табельну зброю", - відзначили у МВС.

Відео - МВС Білорусі: 

Тим часом, за півгодини, о  20.30 подібний інцидент стався у Барановичах Берестейської області.

"Близько 20:30 на вул. Фрунзе в Барановичах скоєно наїзд на співробітника міліції", - передають в МВС Білорусі.

Читайте також: Протести у Білорусі: у Гродно авто силовиків протаранило легковик, в якому була 5-річна дівчинка

"Винуватець події, водій автомобіля Great Wall Hover, намагався сховатися. Співробітники ДАІ почали переслідування на службовому автомобілі з увімкненими проблисковими маячками червоного та синього кольорів. На неодноразові вимоги про зупинку чоловік не реагував", - розповіли білоруські міліціонери.

Щоб зупинити втікача, правоохоронці використали зброю, простреливши колесо. В результаті авто зупинили, водій кинув машину і втік. Наразі він розшукується.

Співробітника міліції госпіталізовано.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо