У Луганській ОДА та прокуратурі Харківщини зафіксовано спалахи COVID-19

12 серпня через спалах коронавірусу будівлю Луганської ОДА в Сєвєродонецьку зачиняють на 14-денний карантин.

Про це повідомляють прес-служби Луганської ОДА та прокуратури Харківської області.

У зв’язку з реєстрацією випадків захворювання у будівлі за адресою проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк з 12 серпня 2020 року на 14 календарних днів в облдержадміністрації запроваджені відповідні запобіжні заходи.

ПрАТ "Сєвєродонецький науково-дослідний та конструкторський інститут хімічного машинобудування" рекомендовано обмежити доступ сторонніх осіб до будівлі за адресою проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк. Зокрема, це стосується проведення масових заходів, нарад, засідань колегіальних і дорадчих органів та переведення їх у режим телефонних або відеоконференцій.

В ОДА щоденно проводитимуться температурний скринінг працівників та їх опитування про стан здоров’я на початку і в середині робочого дня, регулярні дезінфекційні заходи тощо.

Крім того, за можливості, працівники будуть переведені на віддалений доступ до роботи із застосуванням електронних комунікаційних технологій.

У прокуратурі Харківської області коронавірус виявили у 7 осіб. Однак там вирішили не закривати будівлю на карантин: хворих помістили на самоізоляцію. Зазначаєтья, що COVID-19 протікаэє в легкій формі в усых сімох заражених.

Також в прокуратурі перевірили контактних осіб. Їм зробили ПЛР-тести. Вони показали негативний результат.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо