Метамфетамін, екстазі та канабіс: на Львівщині затримали банду наркозбувачів

Наркотики учасники банди розповсюджували через "закладки"

У Львівській області правоохоронці викрили групу осіб, які збували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини. Про це інформує пресслужба поліції Львівщини, передає  "Еспресо.Захід". 

До складу банди входило четверо осіб віком 17, 18 років та двоє 26-річних, одна з них – жінка. Усі вони мешканці Новояворівська. Як вдалося встановити правоохоронцям, наркоторговці збували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним особам на території Яворівського району.

Фото: Поліція Львівської області

У цій справі вже проведено слідчі дії та обшуки. В зловмисників виявили та вилучили близько одного кілограма речовини, схожої на наркотичний засіб "метамфетамін", близько півкілограма речовини, схожої на "канабіс", таблетки "екстазі", а також 100 заготовлених "закладок", зіп-пакети, електронні ваги та інше приладдя для фасування наркотиків, чорнові записи і виручені кошти. Все вилучене правоохоронцями вже скерували на експертизу. Також в мережі було виявлено 50 повідомлень про вже зроблені "закладки", наркотики з них вилучили.

Загалом вартість вилученого "товару" на "чорному ринку" становить близько мільйона гривень.

Фото: Поліція Львівської області

Всіх учасників групи затримали, також невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Винуватцям загрожує  від шести до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал