"Наш спільний з Марусею ворог – олігархат", – Кошулинський

Народний депутат України VII скликання, заступник голови партії ВО "Свобода" Руслан Кошулинський прокоментував рішення відомої волонтерки, кандидатки від партії "Європейська солідарність" Марусі Звіробій зняти свою кандидатуру на довибори у Верховну Раду по 87-му окрузі на Прикарпатті на його користь.

Ведуча програми "Головне" телеканалу "Еспресо" нагадала, що свій вчинок Маруся Звіробій прокоментувала так: "Не допустити до Ради представників олігарха Коломойського та "зеленої влади" є одним із наших спільних завдань", передає "Еспресо.Захід"

"Жителі дуже ефективно й доброзичливо сприйняли цю звістку. Та і я особисто дуже вдячний моїй посестрі, людині, яка має честь і гідність, людині, яка спільно зі мною відстоювала незалежність України. Нам, військовим, дуже просто, без жодного зовнішнього пафосу сісти, подивитися один одному в очі, домовитися і потиснути руку, враховуючи, що не треба багато слів. Ми були спільно на виборчих дільницях у селах з Марусею, спільно зустрічалися (з виборцями. – Ред.). У нас немає особистих непорозумінь. Є спільний ворог. Так само, як це було на Сході, коли ми не питали один в одного, які в нас політичні погляди. Ми стояли проти одного ворога. Так само зараз маємо стояти спільно", – наголосив Кошулинський. 

Спільним ворогом політик назвав "олігархат, який практично монополізував країну". 

"Тож, – зазначив один із лідерів ВО "Свобода", – ми об’єднуємо свої зусилля і спільно йдемо до перемоги". 

"За своєю військово-обліковою спеціальністю я артилерист, але один артилерист перемогти у війні не може. Він повинен мати інші види військ (і летуни, і десантники тощо). Кожен на своєму місці – там, де він може найбільше долучитися. Ми хіба можемо дискутувати, як швидко олігархи повинні повернути з офшорних зон кошти, виведені (з України. – Ред.) – за 3 місяці чи за 2,5? Або яким має бути військовий збір з олігархів – не 1,5% із зарплати як зараз, а з доходу і з прибутку, який вони мають сплатити до бюджету країни. Це ми можемо дискутувати. Все решта – має бути спільне бачення, концепція поборення олігархату, монополізації української економіки і управління країною", – зазначив кандидат у народні депутати.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.