Поліцейські затримали вбивцю таксиста у Дрогобичі

Злочин був скоєний з особистих мотивів.

59-річного уродженця Дрогобича, який проживав за кордоном, оперативники кримінальної поліції затримали дорогою на вокзал – він хотів виїхати з України. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини, передає "Еспресо.Захід".      

Правоохоронці опитали мешканців та вивчили записи камер відеоспостереження. Відтак, встановили, що до вбивства причетний 59-річний уродженець Дрогобича, який тривалий час проживав за кордоном та мав іноземне громадянство. Поліцейські затримали його дорогою на вокзал – він мав намір виїхати за межі України. Також встановлено, що злочин був скоєний з особистих мотивів.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: поліція Львівської області

За повідомленням Департаменту карного розшуку, чоловік спеціально приїхав у Дрогобич заради помсти, він продумав все до дрібниць, замовив таксі до кладовища, де холоднокровно вбив водія. "Затриманий у вчиненні злочину зізнається та звинувачує вбитого ним чоловіка у давній смерті свого брата. Реальні мотиви встановлять слідчі під час досудового слідства", - зазначають у департаменті. Також відомо, що раніше чоловік уже був судимий.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал