Олег Дуда захворів на COVID-19

Він лікується вдома.

Голова Українського лікарського товариства у Львові, заступник головного лікаря з хірургічної роботи Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру (ЛДОРЛДЦ) отримав позитивний тест на коронавірусну інфекцію. Про це він сам розповів на своїй фейсбук-сторінці, передає "Еспресо.Захід".

"…Вчора я також отримав позитивний тест. Усвідомлюючи відповідальність перед людьми, з якими мені доводиться працювати, як тільки з'явилися підозри про можливе інфікування, я одразу обмежив усі контакти. Наразі у мене немає чіткої розгорнутої клінічної картини", - повідомив Олег Дуда.

Він також зазначив, що почувається добре та лікується вдома.

Голова Українського лікарського товариства також закликав людей бути відповідальними та дотримуватися карантинних вимог.

"Кожен повинен чітко усвідомлювати та створити собі власний карантин - маска, дистанція та обробка рук.  Потрібно бути відповідальним і дбати не лише про себе, але й про тих, хто поруч. Пам’ятайте, від кожного з нас залежить чи поширюватиметься інфекція далі, чи ми її зупинено! Бережіть себе і будь здоровими!", - наголосив він.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал