У Львівському університеті організують тиждень ІТ

На події буде можливість поспілкуватися з представниками провідних ІТ-компаній.

Про це для "Еспресо.Захід" розповіли у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

З 29 березня по 3 квітня у Львівському університеті відбудеться ІТ-Week. Начальниця відділу маркетингу та комунікації Центру маркетингу та розвитку Львівського університету Мирослава Осередчук для "Еспресо.Захід" каже, що на події обговорюватимуть практику в компаніях, професії у сфері ІТ, розвиток індустрії в Україні та за кордоном, інноваційні ІТ-спеціальності у Франковому університеті та про умови вступу. Подія відбувається вже другий рік поспіль у режимі онлайн. Деталі можна переглянути за покликанням.

"IT-Week – вже традиційне знайомство старшокласників з інноваційними освітніми ІТ спеціальностями Львівського університету. Подія підходить як і тим студентам, хто вже зробив свої перші кроки у сфері та хоче поглибити знання, так і тим, хто тільки шукає себе. Програма заходу передбачає знайомство з сучасними ІТ трендами, а також включає розбір реальних проєктів компаній", – зазначає Мирослава Осередчук.

Завідувач кафедри системного проєктування Львівського університету, керівник освітніх програм "Інженерія програмного забезпечення" і "Високопродуктивний комп’ютинг"  Роман Шувар для "Еспресо.Захід" розказує, що нові освітні програми університету орієнтовані готувати фахових працівників: "Розуміємо важливість практичної підготовки, саме тому нашими партнерами є провідні ІТ-компанії України, які зацікавленні у нових, мотивованих співробітниках та готові надати їм те, чого так не вистачає на початку кар'єрного шляху – досвід".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал