"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 15 березня

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 15 березня.

Львівська Національна опера – балет "Діти ночі" або "Children of the Night", створений спеціально для українських зірок балету Катерини Кухар, Олександра Стоянова і всього творчого колективу артистів Київського національного театру опери та балету України. Постановка – хореограф і артист Staatsbalett Berlin Олександр Абдукарімов, який  використовує новітні креативні світлові рішення. Початок о 19:00.

Кав'ярня-галерея "Штука" – виставка живопису "Світло ночі"  Олени Каменецької-Остапчук. "Якими б не були часи – щасливими чи тривожними, місто пульсує вогнями і вабить. І про це також виставка Олени Каменецької-Остапчук: "Зимова ніч – світла і казкова. Ніч влітку – темна і загадкова. Вікна як живі люди зі своїм життям дивляться на нас. Ліхтарі як дороговказні зірки. Світло фар, світло у русі. Світло як життя. Життя вночі".

Океанаріум – понеділок – той день, коли в більшості культурних установ вихідний. Тому подивитися рибок сьогодні – саме воно. Але треба зважити, що сьогодні океанаріум працює тільки до 15:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.