Від кулі снайпера загинув український військовий

Ще один боєць поранений.

Протягом минулої доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє пресцентр ООС, передає "Еспресо.Захід".      

Поблизу Мар'їнки внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення, не сумісні з життям, зазначають у штабі.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

Окрім того, внаслідок обстрілів поблизу Південного один український воїн отримав бойове травмування. Військовослужбовця оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого задовільний.

Окупанти також відкривали вогонь поблизу Катеринівки, Пісків, Старогнатівки, Водяного, Гнутового тощо. Стріляли в основному з гранатометів різних систем, мінометів, кулеметів та стрілецької зброї.

У штабі ООС додали, що наші воїни відкривали вогонь у відповідь. Про порушення окупантів українська сторона повідомила представників ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку, 13 березня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал