Управління охорони здоров’я ЛМР очолила Леся Кобецька

В.о. начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради відсьогодні за контрактом призначено Лесю Кобецьку, яка дотепер була медичною директоркою з лікувальної роботи міської лікарні швидкої допомоги.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР, передає "Еспресо.Захід".      

Леся Кобецька працювала в управлінні охорони здоров’я, має досвід роботи у Німеччині. Окрім того, Леся Кобецька є депутаткою Львівської обласної ради. Вона, зокрема, вносила пропозиції щодо хворих з інсультом та ковідних хворих.

"В особі Лесі Кобецької бачимо успішне поєднання лікарського досвіду, вміння працювати з викликами, управлінського таланту і візії медицини в умовах реформи. Вона є досвідченим менеджером з досвідом роботи в управлінні охорони здоров’я, у великій лікарні повного циклу на Топольній - лікарні, яка показує стрімкий ріст якісних медичних послуг, і також з досвідом роботи в умовах пандемії - в цій лікарні разом із головним лікарем і командою організовували весь процес порятунку ковідних хворих", - зазначила депутатка Львівської облради Парасковія Дворянин.

Довідково: Леся Кобецька народилася 15 березня 1966 року. Має вищу медичну освіту. Працювала медсестрою та лікаркою у медзакладах Львова та Луцька. Була завідувачкою відділення сімейної медицини 4-ї міської поліклініки м. Львова, головною спеціалісткою управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, заступницею головного лікаря з медичної частини штату апарату управління КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова", заступницею директора департаменту, начальницею управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал