"Велика халатність": відремонтована дорога Яворів – Грушів не пережила першої зими

Недавно відремонтована дорога Т-14-20 Яворів – Грушів, яка фінансувалась за кошти польського кредиту та ремонтувалась у рамках "Великого будівництва", уже рясніє тріщинами та ямами.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив польський журналіст Томаш Бартецький, передає "Еспресо.Захід".   

"Перший раз їхав новою дорогою 15 грудня 2020 року, i був здивований гладким, чорним асфальтом по всій довжині", - зазначив Бартецький. Проте, за його словами, радість тривала недовго. "Моя вчорашня подорож цією дорогою (10.03.2021), мало не закінчилась пошкодженням автомобіля. Довелося кілька разів різко гальмувати, щоб не впасти у великі ями, які з'явився після зими. Також я помітив багато менших тріщин, які мабуть, незабаром перетворяться у більші діри", - поділився враженнями польський журналіст.

Додамо, що дорога Т-14-20 Яворів – Грушів була відремонтована в рамках програми президента України "Велике Будівництво" та фінансувалась за кошти польського кредиту.

Ремонт на цій ділянці розпочався влітку минулого року, a вже в грудні можна було їхати новою дорогою до міжнародного пункту пропуску Грушів – Будомеж.

"Однак, вже після першої зими, можемо побачити наслідки неякісногo виконання ремонтних робіт", - зазначив Бартецький.

Він нагадав, що виконавцем ремонту є фірма ТОВ "Дрог-Буд Україна" зі Львова, директором якої є пан Артур Таузовскі. Компанія належить трьом суб’єктам:

Додамо, що на ремонт дороги витратили близько 7 млн євро.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал