На міському цвинтарі у Дрогобичі знайшли мертвим таксиста

Чоловік зник два дні тому.

Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили сьогодні, 10 березня, на міському цвинтарі у Дрогобичі. Про це повідомляє поліція Львівщини, передає "Еспресо.Захід".      

8 березня, близько 16:00, 63-річний чоловік виїхав з дому на своєму автомобілі "Пежо Експерт". Наступного дня його дружина звернулася у поліцію із заявою про те, що чоловік не виходить на зв'язок.

До розшуків безвісти зниклого чоловіка та його автомобіля були задіяні співробітники всіх служб територіального підрозділу поліції.

Сьогодні, 10 березня, авто знайшли на території міського цвинтаря, а неподалік лежало тіло дрогобичанина з ознаками насильницької смерті.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від семи до п'ятнадцяти років.

За інформацією Zaxid.net, загиблий – 63-річний Юрій Новосад, який останні 20 років працював таксистом. У 1990-х роках був депутатом Дрогобицької міськради першого і другого демократичних скликань.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал