Небайдужих просять допомогти з реабілітацією після ДТП 17-річному сироті з Львівщини

Ціна питання - 90 тис. гривень на курс реабілітації у клініці відновного лікування

17-річний Юрко - пацієнт міської дитячої лікарні, що на вул.Орлика. Він там лежить після важкої ДТП. Хлопець довго перебував у реанімації і зараз потребує реабілітації. Ним зараз опікується бабуся. Хлопець сирота – батько загинув, а мати не опікується ним. Про це повідомила львівська волонтерка, керівниця благодійного фонду "Здійснити мрію"  Уляна Флишко, передає "Еспресо.Захід".

Після аварії у грудні 2020-ого лікарі давали Юрі невтішні прогнози. Хлопець довго лежав у реанімації, не міг говорити і ходити. Але Юра - ще той боєць, він вийшов із критичного стану і зараз поступово відновлюється.

"Юрко буде в лікарні до суботи. Далі йому потрібна буде реабілітація, щоб якнайшвидше хлопець зміг встати на ноги. Зараз ведемо переговори з клініками, які можуть взяти Юру на реабілітацію", - розповіла "Еспресо.Захід" Уляна Флишко.

Бабуся хлопця Іванна Андріївна втратила у 2014 році сина, тата хлопчика, який загинув за невідомих обставин в Криму.

"Сім'я пані Іванни та її онука Юрія із Золочівського району. Крім 17-річного хлопця, є також його троє рідних молодших братиків, якими займається друга бабуся дитини. Мама Юрчика, зі слів рідних, не опікується дітьми, а тому її присутності в своєму житті малеча не відчуває. Бабуся, яка всіляко намагається замінити дітям батьків, визнає, що фінансово не стягує, хоча звертатися по допомогу їй дуже соромно", - розповідає Уляна Флишко.

Волонтерка  організувала благодійний збір, щоб Юрко зміг потрапити в Центр відновного лікування "Модричі". Для цього потрібно зібрати понад 90 тис. грн. Для цього на ім’я бабусі і хрещеної мами відкрили карткові рахунки.

Реквізити для допомоги Юрі:

KredoBank 5355171778537620 (Стенчук Іванна Андріївна)

PrivatBank 5168755447007192 (хрещена Стенчук Наталія Андріївна).

Крім того, волонтерка наголошує на потребі в одязі для Юрчика і його братів:

Юрій, 17 років: зріст 170 см, розмір взуття – 43;

Максим, 15 років: зріст 165 см, розмір взуття – 40;

Олег, 10 років: зріст 150 см, розмір взуття – 38;

Віталій, 8 років: зріст – 150 см, розмір взуття – 38.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал