На Львівщині п'яний водій стріляв у патрульних

Мешканець Львівщини порушив правила дорожнього руху, скоїв ДТП та стріляв з рушниці у патрульних.

Інцидент трапився сьогодні близько 15-ї години на автодорозі Київ – Чоп, біля Запитова. Патрульні помітили водія Chevrolet, який порушив ПДР, зокрема, проїхав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини, передає "Еспресо.Захід".      

Коли патрульні дали вказівку про зупинку, чоловік навпаки пришвидшився. Під час спроби втечі водій неодноразово порушував ПДР, зокрема скоїв ДТП. Керманич наїхав на огорожу зупинки громадського транспорту, однак і це його не зупинило.

Однак у Запитові утікач заїхав у поле, де застряг. Відтак, він вийшов з авто, взявши із собою рушницю, і почав погрожувати, що стрілятиме, якщо йому не дадуть втекти.

Читайте також: Львів'янин стріляв у перехожого, а потім застрелився сам

ід час спроби втечі чоловік тричі вистрелив: вгору і двічі в напрямку патрульних. Поліцейські ж використали табельну вогнепальну зброю, аби зупинити озброєного чоловіка.

Водія наздогнали й затримали. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Виявилося, що 30-річного водій був п'яний. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського районного управління поліції, зброю вилучили для експертизи. Чоловікові загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі за замах на правоохоронців. Його затримали.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал