Спільнота "Емаус-Оселя" потребує допомоги та коштів

Організація насамперед потребує більшого приміщення.

Про це повідомляють на сторінці "Оселі", передає "Еспресо.Захід".

Заступниця голови "Оселі" Наталія Саноцька  пише, що їхнє приміщення площею 50 квадратних метрів не може належно приймати велику кількість людей, яка щодня приходить до осередку. Лише 5 березня відвідувачами стали 62 людини.

Фото: Емаус-Оселя

"Незважаючи на те, що у місті громадські ініціативи організовують щоденно по 3-4 роздачі їжі у різних локаціях міста, люди йдуть до нас, щоб помитися, постригтися, отримати одяг, поїсти і просто поділитися своїми проблемами з тими, хто ще вчора був на вулиці, а сьогодні надає послуги в Осередку – єдиному у Львові центрі денного перебування бездомних людей. Оселя шукає ідеї, підтримку, кошти, щоб Осередок підтримки бездомних людей запрацював на новому європейському рівні", – пише Наталія.

Фото: Емаус-Оселя

В "Оселі" зазначають, що 2019 року вони отримали від Львівської міської ради в оренду значно більше приміщення колишньої очної поліклініки у Винниках. Будівля потребує капітального ремонту, тому сподівалися на фінансову підтримку іноземних фондів. Однак почалася пандемія і більшість з них переорієнтували свою роботу, зосередивши увагу на проблемах своєї країни. 

Охочих допомоги просять телефонувати за номером 0964264796.

Фінансово організацію можна підтримати на їхньому сайті. Або на картку 5169 3305 18406647 (Приватбанк).

 Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.