"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 5 березня

Концерти та виставковий проєкт: культурна програма у Львові на 5 березня.

Львівський органний зал - Концерт Олени Мацелюх "Музика Бароко" – це мистецтво, побудоване на контрастах. Барокова музика дарує багатство образів та патетику почуттів. Це емоційний сплеск і молитовна споглядальність, боротьба з собою та щира покора. Початок о 19:00.

Львівська національна філармонія ім. М.Скорика –  Концерт "Серенади весни". Цей проєкт – один із традиційних та найулюбленіших  для Академічного камерного оркестру "Віртуози Львова". Після довгої зими, коли всі скучають за лагідним сонечком, теплими вечорами і довгими прогулянками, цей концерт подарує шанувальникам весняний настрій. Цього року проєкт тішитиме своїх шанувальників грандіозною програмою, що поєднає серенади – Ельґара, Карловіча та Сильвестрова. Оркестр виступатиме під орудою свого  засновника дириґента Сергія Бурко. Початок о 19:00.

Національний музей ім. Андрея Шептицького (відділ на вул. Драгоманова, 42) – відкриття виставкового проєкту "Юрій Скандаков. Повернення феномена", присвяченої пам’яті харизматичного українського живописця, графіка, сценографа, дизайнера і педагога. Його творчість перебуває у традиціях андеґраундного та імпресіоністичного мистецтва Львова 1960–1980-х років. Близько 80 творів художника, які він виконав з 1960-х і до початку 2000-х років, були ретельно відібрані спеціально для цієї виставки, аби показати різноманітність творчості живописця. А безпосереднє спілкування з шедеврами краще за будь-які слова дасть змогу збагнути суть феномена Скандакова. Початок о 15:00

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.