"У госпіталі ветеранів війни у Винниках перебуває на лікуванні 17 хворих на COVID-19 з Франківщини", - керівник медзакладу

Ще двох пацієнтів уже виписали додому.

Про це керівник Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих Юрія Липи Максим Прикупенко повідомив на пресбрифінгу, передає "Еспресо.Захід".

Нагадаємо, лікарні в Івано-Франківську, які приймають "ковідних" хворих, - переповнені. Медперсонал змушений розміщувати пацієнтів у коридорах.

"Станом на сьогодні у нашому закладі на лікуванні перебуває 138 пацієнтів, з них 15 – у реанімаційному відділенні. На жаль, є серед них пацієнти у критичному стані", - зазначив очільник лікарні.

За словами Максима Прикупенка, за останній тиждень кількість госпіталізацій пацієнтів з коронавірусом зросла. "Якщо минулого тижня до нас щодня поступало у середньому від трьох до п’яти пацієнтів, то, наприклад, учора поступило 20", - повідомив спікер.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал https://t.me/espreso_zahid