У Червонограді 31-річний грабіжник обікрав квартиру і сховався у ванній

Господар повернувся неочікувано.

31-річний грабіжник проник у квартиру в Червонограді. Коли додому раптово повернувся власник, злодій втік від нього разом з краденими грошима і золотом у ванну. Господар намагався затримати грабіжника, але йому вдалося утекти. Впіймала зловмисника поліція. Про це інформує поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

Як встановили слідчі, у середу, 24 лютого, близько 13:00 год, невідомий чоловік у масці підібрав ключі до дверей і проник у квартиру в одному з будинків на вул. Степана Бандери у Червонограді.

Але злодій не встиг вчасно втекти з помешкання, додому повернувся власник. Грабіжник заховався у ванній, а коли господар знайшов його, почав втікати із поцупленими 1000 євро і 27 тис. грн та золотими прикрасами. Господар помешкання намагався затримати його самостійно, проте той вдарив його в обличчя і втік.

Впіймали грабіжника поліцейські Червоноградського районного відділу. Правоохоронці встановили, що грабіжником виявився 31-річний мешканець Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили грабіжнику про підозру у грабежі. Санкція статті передбачає позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання  підозрюваному запобіжного заходу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал