Киянин розбив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові (відео)

Інцидент потрапив на камеру відеоспостереження.

23-річний киянин вдарив ногою скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові, унаслідок чого скло розбилося. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини, передає "Еспресо.Захід".     

Патрульних викликали небайдужі львів'яни, які побачили, як невідомі пошкодили скляну огорожу Меморіалу. Трапилося це учора близько опівночі.

"Інспектори негайно приїхали на місце події і зустрілися з очевидцями і ймовірними учасниками події. Зі слів заявників, невідомі особи розбили скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні", - йдеться у повідомленні патрульних.

На місці події була компанія з кількох осіб. Інцидент потрапив на камеру Центру безпеки міста. Завдяки відео патрульні вирахували ймовірного винуватця. Ним виявився 23-річний мешканець столиці.

Молодого чоловіка з компанією супроводили у Львівське районне управління поліції для з'ясування усіх обставин.

За повідомленням поліції Львівщини, на порушника склали адмінпротокол про дрібне хуліганство. Також поліцейські встановили всіх учасників події – це мешканців Львівської, Дніпропетровської областей та міста Києва віком від  21 до 23 років.

"Проаналізувавши відео з камер спостереження, диспетчери ситуаційного центру поліції Львівщини встановили, що до скоєння правопорушення причетний один з них, 23-річний мешканець столиці, який наніс удар ногою по скляній огорожі. Він умисно пошкодив скляну огорожу Меморіалу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал