Розвиваємо Львівщину спільно: у ЛОР пройшла зустріч з нардепами

У Львівській обласній раді пройшла зустріч з народними депутатами України, які представляють Львівщину у різних комітетах парламенту

Про це очільниця Львівської обласної ради Ірина Гримак повідомила на своїй сторінці у facebook, передає "Еспресо.Захід". 

"Щиро дякую депутатам Верховної Ради України, які сьогодні долучились до важливої розмови про розвиток Львівщини", - пише Ірина Гримак. 

Вона зауважила, що зустріч мала скоординувати зусилля представників різних гілок влади в пошуках додаткових можливостей для громад області. Народних депутатів ознайомили зі сформованим баченням пріоритетів розвитку Львівщини, а також з можливостями обласного бюджету та бюджетів громад. Також представили проблеми, які існують на Львівщині у сферах екології, діяльності гірничих підприємств, розвитку дорожньої інфраструктури та збереження історико-культурної спадщини.

Фото: facebook Ірини Гримак

"Ми звернулись до народних депутатів, які представляють Львівщину у різних комітетах парламенту, з проханням активно відстоювати пріоритети рідного краю на рівні Києва, зокрема під час обговорення і затвердження програм, які фінансуються з державного бюджету. Також надали їм понад два десятки законодавчих ініціатив щодо підвищення рівня збалансованості місцевих бюджетів, соціального захисту людей, врегулювання земельних і майнових проблем, стану інфраструктури громад", - повідомила Ірина Гримак. 

Вона також зауважила, що такі зустрічі можуть стати регулярними, аби всі депутати Львівщини займались розвитком області попри політичну приналежність.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.