"Борковський & Валевська" на "Еспресо": справи проти патріотів та протести в Грузії

Чим закінчаться справи проти патріотів та чи стане справа Стерненка поштовхом для реформи суду. Про ці та інші теми сьогодні о 21:15 говоритимуть під час програми "Борковський & Валевська" у студії "Еспресо".

Чим закінчаться справи проти патріотів? У РНБО озвучили свіжі рішення.

Вирок одеському активісту Сергію Стерненку спровокував масові протести в усіх містах України, а під Генеральним прокурором України Іриною Венедиктовою захиталося крісло. Тим часом Грузію сколихнули протести через гоніння опозиції. Чи загрожує українській опозиції грузинський сценарій?   

Юрію Вітренко надали повноваження міністра, попри приставку В.о.

Про це під час програми у студії дискутуватимуть: Михайло Цимбалюк — народний депутат України від фракції ВО  "Батьківщина", Софія Федина — народна депутатка України від фракції "Європейська Солідарність", також від цієї фракції буде присутній Микола Княжицький. У гостях буде також Ганна Гопко — народна депутатка України VIII скликання, журналістка, Маркіян Лопачак — секретар Львівської міськради, Ігор Шолтис — депутат Львівської міськради від фракції "Голос", ветеран АТО, а також Ігор Солонинко —  сотник 5 сотні самооборони Євромайдану.

До обговорення також долучаться: Георгій Бадрідзе — політолог, колишній посол Грузії у Великобританії, Геннадій Москаль — народний депутат України VI та VII скликань, генерал-лейтенант міліції, Мар'яна Безугла — народна депутатка України від фракції "Слуга Народу".

Програму "Борковський & Валевська" дивіться сьогодні, 26 лютого, на телеканалі "Еспресо". Початок прямого ефіру – 21:15.

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал