Канал Медведчука, куплений у львів'янина, відключили через годину після запуску

Львівський телеканал "Перший незалежний", новими власниками якого стали колишні співробітники заблокованих ZIK, "112 Україна"та NewsOne почав мовлення з новою командою. Однак ефір тривав недовго, вже за годину його відімкнули від супутника.

У "Детектор медіа" пишуть, що  сьогодні, 26 лютого, о 18:00 у супутниковому та онлайн-ефірі Першого незалежного каналу розпочалося мовлення у новому форматі.

Мовлення каналу мало відбуватись через супутник, і на YouTube-каналах ZIK, NewsOne та 112-Україна. Повідомляли, що канал буде доступний на сайті та на кабельному телебаченні в пакетах Тріолан та Воля. 

На каналі було анонсовано більшість програм та форматів, які виходили на каналах медіахолдингу Тараса Козака.

Читайте також: Колектив телеканалу "НТА" засуджує продаж "Першого Незалежного" працівникам Zik, NewsOne і 112 Україна

"В ефірі новий канал представили ведучі та співзасновники В’ячеслав Піховшек, Діана Панченко, Ростислав Сухачов, Надія Сасс та інші. Вони повторили свою позицію щодо незаконності закриття каналів Медведчука та розповіли про новий канал. Після цього розпочалась інформаційна програма Top News із нової студії з ведучою Тетяною Будь", - пишуть у "Детектор медіа". 

Але вже через годину після початку мовлення телеканал відключили від мовлення на супутнику, пізніше почали відключати у кабельних мережах. Зараз телеканал продовжує мовлення в інтернеті.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.