"Більшість суддів – це "сепарня" і зрадники", – захисник Riffmasterа Маслов

Представник захисту Андрія Антоненка (Riffmaster) Леонід Маслов переконаний: люди виходять на протести не через те, що судять патріотів. Вони хочуть домогтися справедливого суду.

Таку думку правозахисник висловив в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо".

"Не хочу коментувати політичну складову, бо нас постійно звинувачують у тому, мовялв, ми обурюємося тим, що судять патріотів. Виходить, що не патріотів можна свавільно судити, не патріотам можна "підтасовувати" докази, а патріотам – ні. Тут немає жодного винятку. Ми бачимо лише одне, що є, наприклад, справа умовного Татарова (колишній чиновник Міністерства внутрішніх справ часів Януковича, а нині – заступник голови Офісу президента Олег Татаров, – "Еспресо.Захід"), яка повністю загальмована, а за ці справи із такою великою завзятістю беруться слідчі. Є певна упередженість стосовно активістів і патріотів, але це не є визначальним. Патріоти теж можуть вчиняти злочини. Закон один для всіх. Народ виступає не за те, щоб не судили патріотів. Народ виступає за справедливий суд, а те, що він заангажований щодо патріотів, – природно, бо більшість суддів – це "сепарня" і зрадники, яких ще з комуністичних часів виховували служити Комуністичній партії і радянському народу по телефонних вказівках, і вони своїх дітей, які пішли у судді, теж навчили цьому", – пояснив він.

Маслов наголосив, що головним завданням українського суспільства  є повністю зруйнувати діючу корумповану "суддівську мафію".

"Це – цілковита мафія з круговою порукою, якій виконавча влада дозволяє бути корумпованою через те, що вона іноді виконує вказівки цієї виконавчої влади. Судова система не є незалежною, вона не служить людям. Починаючи з цієї "клоаки" – Вищої ради правосуддя і закінчуючи головою сільського суду – вона (суддівська система – "Еспресо.Захід") уся повністю пронизана цією круговою порукою. Нам це треба зруйнувати і тоді у нас буде нормальна держава", – наголосив Маслов.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал