У сотника Майдану зі Львова ДБР провело обшуки у справі Революції Гідності

Ігора Солонинка звинувачують у вбивстві "беркутівця".

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Цієї ночі у львівського активіста, сотника 5-ї сотні Самооборони Майдану, учасника російсько-української війни Ігоря Солонинка провели обшуки. Як повідомив сам Ігор у коментарі журналістці "Еспресо.Захід", учора, близько 23:00, працівники ДБР увірвалися до його двох помешкань.

"30 працівників ДБР, усі київські, російськомовні увірвалися до мене з обшуками у львівській квартирі та будинку в області,- розповідає Ігор Солонинко. - Вони розбудили дітей, почали проводити обшуки. Вилучили усе, що стосується Революції Гідності: фото, посвідку, історію хвороби мою, дві рушниці, на які я маю дозвіл. Звинувачують у вбивстві працівників Беркуту. Обшукували до п’ятої ранку. Протягом цього часу ніхто не спав".

Ігорю Солонинку вручили повістку в ДБР. Чоловік припускає, що у вівторок вручатимуть підозру.

Довідка: Ігор Солонинко — активний учасник Революції Гідності. Був сотником п’ятої сотні Самооборони Майдану. По завершенні революції захищав українські кордони у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Понад два роки воював зокрема у Луганському аеропорту, Щасті та Георгіївці. У чоловіка є троє дітей та дружина.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.